Hapje van de chef
***
Rund carpaccio met zongedroogde tomaat
en parmasaanse kaas ,rucola salade
of
Scampi diabolique (geen ander bereiding )
of
gegratineerde visschelp
of
Gegratineerde Oesters (creuzen )
***
Steak met saus naar keuze
( natuur ,peper of champignons )
Of
Koningskabeljauw met wittewijnsaus en garnalen
Of
Gebakken Noordzeetong met tartaar +15€
Of
Paling naar keuze van de kaart + 15€
***
Kaasbordje ( Brie ,Roquetfort,Camenbert,Comte)
Of
Combinatie van ijs / advocaat /chocolade
Of
Irich coffee
Prijs 52€ zonder paling
Amuses van de chef
***
Carpaccio van tonijn met oosterse sla, Noordzee garnalen zongedroogde tomaat en parmezaan
***
Franse Kreeften bisque
***
Halve kreeft naar keuze: 650gr
met look en ajuin
of
à l’armonicaine; lichtpikant getomateerde saus
of
Met witte wijn
of
Thaise wijze met curry
Alle gerechten met gewokte rijst en bladspinazie
***
Creme brule
Prijs 95€ pp