Hapje van de chef
***
Rund carpaccio met zongedroogde tomaat
en parmasaanse kaas ,rucola salade
of
Scampi diabolique (geen ander bereiding )
of
gegratineerde visschelp
of
4 Oesters (creuzen)
***
Chateau briand met saus naar keuze
( natuur ,peper of champignons )
of
Koningskabeljauw met wittewijnsaus en grijze garnalen
Of
Paling naar keuze van de kaart + 15€
***
Kaasbordje
Of
Combinatie van ijs / advocaat /chocolade
Of
Irich coffee
Prijs 52€ zonder paling
Seizoenen menu – €39pp
Hapje van de chef
***
Rundscarpaccio /zongedroogde tomaat/ Parmezaanse schilfers
Of
Oostendse viskroket
Of
Scampi diablique
***
Steak jus natuur
Saus peper,champignos,bearnaise saus +3€
Of
Varkenshaasje met z’n jus en champignons
Of
Gebakken forel met tartaar
Dit alles met frietjes geserveerd
***
Dame blanche of crème catalaan met karamel
Het menu omvat steeds 2 voor- en 2 hoofdgerecht van de chef met dame blanche als dessert.
Een voorbeeld menu :
Hapje van de chef
***
Duo van kaas-en Gandahamkroket
Of
Gerookte zalm met z’n garnituur
***
Chateau briand met jus natuur ( extra saus naar keuze +3€
Of
Kabeljauwfilet duglére met bintjes mousse
***
Dame blanche