Traiteur - 7/7
Keuzemenu vanaf 52€ eindejaar dagen 2022-2023
Amuse van 4 heerlijkheden
***
Halve kreeft met bladspinazie licht diabolique + 5€
Of
Vispannetjes met kreeftensausje
Of
Klassieke Parmaham met z’n meloen
Of
Carpaccio van rund met Parmezaan kaas, zongedroogde tomaat en balsamico
Of
Cocktail van grijze Noordzeegarnalen, gerookte zalm en gamba + 3 €
***
Veloutésoep van wortel -Butter nut pompoen en tomaat
(kommetje zelf mee te brengen)
***
Opgevulde parelhoenfilet met sausje van Parijse champignons
Of
Varkenshaas met de peper en champignons saus
Of
Fazanten filet fine champagne met kool, appel en veenbes +3€
Of
Hertenkalf rug filet grand veneursaus met kool, appel en veenbes +4€
Of
Groenlandse tarbot met bieslooksaus en duchesse aardappelen +3€
Of
Tongfilet met wittewijnsaus prei en duchesse aardappelen
Alle gerechten zijn met bijhorende groentegarnituur en
kroketten of duchesse aardappelen.
***
4 desserten van het huis
(Chocolademousse/crème Carmel /tiramisu /huisbereide miserabele)
Prijs 52 € pp zonder de bijbetalingen van sommige rechten
De betaling is enkel contant of via overschrijving
Op 24 dec en 31 december zijn de gerechten af te halen vanaf 12u tot 18 uur
Op 25 dec van 11u tot 13u en op 1 januari van 11 tot 13 uur
De traiteur mariaal van 24 en 25 dec is terug te brengen vanaf 27 dec
De traiteur mariaal van 31 en 1 jan is terug te brengen vanaf 7 jan tot 9 januari daarna vanaf 20 jan
Jaarlijks verlof vanaf 10 jan tot en met 19 jan.
Bestellen kan op de nr. 052 42 32 88/ 0473299586 Of via mail op de.schelde@telenet.be
De betaling is enkel contant of via overschrijving
Vanaf 2 per meat and Fish
Noorse zalm “belle vue”, opgevulde tomaat van de Noordzee met grijze garnalen
Gepocheerde gamba, Gerookte zalm en heilbot
Gevulde eieren met tonijn
Gekookte ham, Gandaham
Rund- en Varkensgebraad met Provençaalse kruiden, Kip van het spit,
Huisgebakken balletjes van runds-, varkensgehakt.
Carpaccio van rund met oude balsamico en Parmezaanse kaas
Alle buffetten worden geserveerd met aangepaste groenten en aardappelgarnituren, brood en diverse sausjes
Prijs 28€ pp
Paling 350gr zuiver pp
Paling in het groen 30€
Paling in tomaat en champignons 30
Paling in de room 30€
Gebakken Paling met Sjalot 31€
Gebakken Paling met Verse Tartaar 31€
Al onze palinggerechten zijn voorzien van brood of voorgebakken verse frietjes
Kaaskroket 1 st
***
Balletjes in tomaatsaus
Of
Kippenfilet met appelmoes
***
Chocolademousse
Kindermenu: €17
4 feestelijke hapjes van de chef 6€
Voorgerechten:
Scampi met bladspinazie licht diabolique 15€
Vispannetje met kreeftenroomsaus 16€
Klassieke parmaham met z’n meloen 16€
Cocktail van garnalen met gerookte zalm en gamba 18€
Huisbereide garnaalkroketen met z’n garnituur 14€
Carpaccio van rund met Parmezaan kaas, zongedroogde tomaat en balsamico 15€
Veloutésoep van Butter nut pompoen en wortel 6€/l
Bij alle gerechten zijn broodje en boter inbegrepen
Hoofdgerechten
Parelhoenfilet met sausje van Parijse champignons 19€
Varkenshaas met de peper en champignons saus 18€
Fazanten filet fine champagne met kool, appel en veenbes 24€
Hertenkalf rug filet grand veneursaus met kool, appel en veenbes 25€
Groenlandse tarbot met bieslooksaus en duchesse aardappel 23€
Combinatie van zalm en kabeljauw met wittewijnsaus 21€
4 desserten van het huis 8€
(Chocolademousse/crème Karamel /tiramisu /huisbereide miserabele)
Chocolademousse 5€
Tiramisu 5€
De betaling is enkel contant of via overschrijving