Traiteur - 7/7

Koud visbuffet – €24 pp

Noorse zalm “belle vue”,  Tomaat opgevuld met het beste van de Noordzee,

Gepocheerde scampi, Gerookte zalm en heilbot, Gerookte makreel,

Gevulde eieren , Gemarineerde tonijn, Huisbereide vispastei

Koud vlees- en visbuffet – €29 pp

Noorse zalm “belle vue”, Tomaat opgevuld met het beste van de Noordzee,

Gepocheerde scampi, Gerookte zalm en heilbot,

Gerookte makreel, Gevulde eieren met ansjovis, Gemarineerde tonijn, Huisbereide vispastei,

Gekookte ham met asperges, Gandaham met meloen,

Huisbereide paté met confituur van ui,

Rund- en Varkensgebraad met Provençaalse kruiden, Kip en kipfilet,

Huisgebakken balletjes van runds-, varkensgehakt met krieken,

Carpaccio van rund met oude balsamico en Parmezaanse kaas

Alle buffetten worden geserveerd met aangepaste groenten en aardappelgarnituren, brood en diverse sausjes.

Traiteur menu

Hapje van de chef

***

Tartaar van zalm met zijn garnituur

Of

Duo van kaas en garnaalkroketen

***

Varkenshaasje met champignonsaus

Of

Gebakken zalmfilet met verse tartaar

Beide gerechten met verse frietjes en een frisse salade

***

Combinatie van  witte en bruine chocolademousse

Prijs €25

Paling 350gr zuiver pp

Paling in het groen – €24
Paling in tomaat en champignons – €23,50
Paling in room – €24
Gebakken Paling met Sjalot – €24
Gebakken Paling met Verse Tartaar – €24

Al onze palinggerechten zijn voorzien van brood of voorgebakken verse frietjes.

Kaaskroket 1 st. met z’n garnituur

***

Kipfilet met appelmoes
Of
Balletjes in tomaat saus
Of
Vol au vent

***

Speelse kinder chocolademousse

Prijs: €17

Hapje van de chef
( 4 stuks )

***
Carpaccio van rund met foi gras krullen en balsamico
Of
Tartaar van gerookte en verse Noorse zalm met bieslook
Of
Spies van scampi met bladspinazie licht getomateerde roomsaus met basilicum

***

tomatenroomsoep

***
Parelhoen opgevuld winterchampignons jus van porto van tijm
of
Tarbot uit Groenland met duchesse , infusie opgewerkt met chablis en grijze Noordzeegarnalen
Of
eendenborst met jus opgewerkt met tijm en honing

***

Dessertbord van de chef
(6 verschillende dessert bereidingen )

Alle hoofdgerechten worden voorzien vaan aardappelgarnituur en warme groentjes
Bij onze traiteurmenu’s zijn steeds brood en boter inbegrepen

Prijs: €37

Voorgerechten:

Cocktail van grijze Noordzee garnalen                             €16

Rundscarpaccio met parmazaanschilfers                          €12.5

Gerookte schotse zalm met z’n garnituur                          €13

Parmaham met meloen                                                  €13

Warm voorgerechten:

Duo van kaas en garnalen krokketen           €10

Scampi diabolique of look                           €12

Vispannetje van de Noordzee                      €13

Hoofgerechten vlees en vis:

Varkenshaasje met z’n romige jus en champignons                           €17

Chateau briand (220 gr) met peper, champignons of natuur saus       €18

(Bakwijze naar eigen keuze)

Gebakken zalm haasje met verse tartaar                                          €18

Kabeljauwfilet met wittewijnsaus en duchesse aardappelen                €19

Al onze gerechten worden geserveerd met een frisse salade, verse frietjes

(Met uitzondering van de kabeljauw)

Paling 350gr zuiver pp

Paling in het groen                                                                                €24

Paling in tomaat en champignons                                                            €23.5

Paling in de room                                                                                  €24

Gebakken Paling met Sjalot                                                                    €24

Gebakken Paling met Verse Tartaar                                                         €24

Al onze palinggerechten zijn voorzien van brood of voorgebakken verse frietjes