Traiteur

Hapje van de chef
(4 stuks)

***

Rundscarpaccio met Parmezaanschilfers en zongedroogde tomaat

Met oude balsamico
Of
Tartaar van gerookte zalm met gekonfijte asperge en

***

Kombinatie van lamskroon en lamsfilet met jus van tomaat en dragon
Of
Kalfskroontje afgewerkt met jus opgewerkt met oude portwijn
Of
Snoekbaarsfilet met prei en grijze garnalen

***

Fantasie van Belgische chocolade

Dit menu is enkel geldig op 10/ 11 /12 en 13 april.

Prijs: €30

4 x Hapje van de chef

***

Asperge op zijn Vlaams

Of

Carpaccio van rund met zongedroogde tomaat en Parmezaan

Of

Tartaar van gerookte zalm en bieslook met asperge dressing

***

Varkenshaasje archiducsaus

Of

Parelhoen met romige jus

Of

Gebakken zalm op Normandische wijze

Of

Kabeljauwfilet met prei

Alle gerechte zijn voorzien van brood en boter/warme groenten en kroketten of puree aardappelen

***

Trio van huisbereide desserten

Koud visbuffet – €24 pp

Noorse zalm “belle vue”,  Tomaat opgevuld met het beste van de Noordzee,

Gepocheerde scampi, Gerookte zalm en heilbot, Gerookte makreel,

Gevulde eieren , Gemarineerde tonijn, Huisbereide vispastei

Koud vlees- en visbuffet – €29 pp

Noorse zalm “belle vue”, Tomaat opgevuld met het beste van de Noordzee,

Gepocheerde scampi, Gerookte zalm en heilbot,

Gerookte makreel, Gevulde eieren met ansjovis, Gemarineerde tonijn, Huisbereide vispastei,

Gekookte ham met asperges, Gandaham met meloen,

Huisbereide paté met confituur van ui,

Rund- en Varkensgebraad met Provençaalse kruiden, Kip en kipfilet,

Huisgebakken balletjes van runds-, varkensgehakt met krieken,

Carpaccio van rund met oude balsamico en Parmezaanse kaas

Alle buffetten worden geserveerd met aangepaste groenten en aardappelgarnituren, brood en diverse sausjes.

Hapje van de chef
(4 stuks)

***

Vispannetje op Oostendse wijze met grijze garnalen
Of
Parmaham met meloen en z’n garnituur

***

Tomatenroomsoep

***

Varkenshaasje met een sausje van winterchampignons
Of
gebakken zalmhaasje met  bieslooksausje

***

Samenspel van witte en bruine chocolademousse

Alle hoofdgerechten worden voorzien vaan aardappelgarnituur en warme groentjes
Bij onze traiteurmenu’s zijn steeds brood en boter inbegrepen.

Prijs: €33

Hapje van de chef
(4 stuks)

***

Carpaccio van rund met foi gras krullen en balsamico
Of
Tartaar van gerookte en verse Noorse zalm met bieslook
Of
Spies van scampi met bladspinazie licht getomateerde roomsaus met basilicum

***

Tomatenroomsoep

***

Parelhoen opgevuld winterchampignons jus van porto van tijm
of
Tarbot uit Groenland met duchesse , infusie opgewerkt met chablis en grijze Noordzeegarnalen
Of
Eendenborst met jus opgewerkt met tijm en honing

***

Dessertbord van de chef
(6 verschillende dessert bereidingen)

Alle hoofdgerechten worden voorzien vaan aardappelgarnituur en warme groentjes
Bij onze traiteurmenu’s zijn steeds brood en boter inbegrepen.

Prijs: €37

Paling 350gr zuiver pp

Paling in het groen – €24
Paling in tomaat en champignons – €23,50
Paling in room – €24
Gebakken Paling met Sjalot – €24
Gebakken Paling met Verse Tartaar – €24

Al onze palinggerechten zijn voorzien van brood of voorgebakken verse frietjes.

Kaaskroket 1 st. met z’n garnituur

***

Kipfilet met appelmoes
Of
Balletjes in tomaat saus
Of
Vol au vent

***

Speelse kinder chocolademousse

Prijs: €17